
BAL KARNAWAŁOWY 01.03.2025
Godz. 20.00 – 04.00
Pierwszy gorący posiłek
Krem pomidorowo-paprykowy z kleksem śmietany, bazylią i grzanką
Frytki, ziemniaki z wody z koperkiem , dwie surówki
Kieszonki schabowe ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i fetą
Udziec w boczku
Drugi gorący posiłek
Gniazda wieprzowo – wołowe z pieczarkami i mozzarellą
Cepeliny z mięsem
Kapusta zasmażana
Trzeci gorący posiłek
Barszczyk czerwony z rogalikami mięsnymi
Przekąski
Pasztet szefa kuchni z żurawiną
Sałatka z kapustą pekińską, kabanosem i czerwoną fasolką
Drożdżowe ślimaczki z szynką i sezamem
Rolada serowa
Półmisek domowych mięs pieczonych
Galantynka z kurczaka
Śledzik w oleju z cebulką
Roladki z szynki konserwowej z farszem twarożkowym
Wrapy ( dwa rodzaje )
Grzybki w occie
Pieczywo, masło
Stół słodki ( co najmniej 6 rodzajów ciasta )
Stół herbaciano – kawowy
Bez limitu – cola, fanta, sprite, wody mineralne, woda z cytryną i miętą, soki
Alkohol po stronie gości
Oprawa muzyczna DJ
CENA 250 ZŁ/OSOBA
Rezerwacja stolika ( najmniejsze 6 osobowe ) wpłata 100%
W przypadku rezygnacji po 19 lutego wpłata nie podlega zwrotowi.
Serdecznie zapraszamy!